AFAS Software lijstaanvoerder in Computable100 en MT1000

AFAS Software is op de eerste plaats geëindigd in de vandaag gepubliceerde Computable100 in de categorie ‘softwarebedrijven’. Ook is AFAS tweede geworden op de lijst van beste Nederlandse werkgevers in de ICT. Bovendien belandde het bedrijf gisteren op de eerste plek van de MT1000-ranglijst in de categorie ‘financiële software’.

Niet alleen wordt AFAS met de benoemingen door Computable en Management Team erkend als excellent softwarebedrijf, ook op het gebied van werkgeverschap en HR scoort het bedrijf erg goed. “We merken dat veel nieuwe medewerkers een bewuste keuze maken om bij een bedrijf te werken dat werkt voor mooie klanten, waarbij zaken gewoon goed geregeld zijn”, zegt Breure. “We zijn er trots op dat ook externen erkennen dat wij een bedrijf zijn dat zijn werknemers op nummer één heeft staan en de focus heeft op werkgeluk.”

Leukere bedrijven
Beide ranglijsten zijn samengesteld door zakelijke beslissers die ervaring hebben met de desbetreffende bedrijven. Interessant detail van de MT1000 is dat bijna alle bedrijven in de lijst van beste accountancykantoren klant zijn bij AFAS. “Ik zou niet durven zeggen dat onze software ervoor heeft gezorgd dat deze bedrijven het zo goed doen, maar we zijn wel ontzettend trots op al onze klanten. Het is ook onze missie om van onze klanten betere en leukere bedrijven te maken”, zegt Britt Breure, HR-manager bij AFAS Software.

Forse groei
Vorig jaar eindigde het softwarebedrijf ook op de eerste plek van beide ranglijsten. AFAS staat bekend als een van de succesvolste bedrijven van Nederland, zeker als het gaat om financieel rendement. De omzet van het familiebedrijf groeit al jaren rond de 15 procent per jaar en ook dit jaar is het bedrijf weer fors gegroeid. In 2018 werden onder meer organisaties als YoungCapital, CSU en UMCG klant.

Goed ondernemerschap
De snelle groei van AFAS, de manier waarop het bedrijf wordt geleid en de bijzondere cultuur blijven niet onopgemerkt. Het aanvoeren van de Computable- en MT-ranglijsten staat dan ook niet op zich. AFAS is het afgelopen jaar al verschillende keren bekroond. Zo ontving AFAS eind mei de Koning Willem I-prijs in de categorie ‘grootbedrijf’ uit handen van Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken. Goed ondernemerschap toont AFAS Software ook doordat de onderneming haar winst terugstort in de AFAS Foundation, een stichting voor goede doelen. Breure: “Het zit in ons DNA om terug te geven aan de maatschappij.”

Auteur |   ·   vrijdag 14 dec, 2018

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Equinix breidt interconnectieplatform en datacenterdiensten uit naar Hamburg

Equinix breidt interconnectieplatform en datacenterdiensten uit naar Hamburg

Nieuw datacenter in nabijheid van zeekabels volgt op uitbreiding in Nederland Equinix, Inc (Nasdaq: EQIX) breidt uit naar Hamburg. De wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten heeft voor 9 miljoen euro een gebouw gekocht en investeert 22 miljoen euro om het gebouw te herontwikkelen. Met het nieuwe datacenter HH1 International Business Exchange™ (IBX®) komt Equinix,

Filosoof Maxim Februari: “Data bestaan niet”

Filosoof Maxim Februari: “Data bestaan niet”

Hebben we nieuwe ethische theorieën nodig nu regels en principes niet langer op schrift staan, maar in het script van de omgeving zijn verwerkt? Die vraag probeerde filosoof, schrijver en ethicus Maxim Februari te beantwoorden tijdens zijn lezing op het Smart Humanity event van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI).

Majid Al Futtaim kiest Flexible SD-WAN van Orange Business Services

Majid Al Futtaim kiest Flexible SD-WAN van Orange Business Services

Majid Al Futtaim (MAF) Retail maakt vanaf vandaag gebruik van Flexible SD-WAN van Orange Business Services. De retail-gigant uit Dubai gaat deze gebruiken om cloudtoepassingen te verbinden, de klantervaring te verbeteren en het regionale retailaanbod digitaal te transformeren. MAF Retail, dat de exclusieve franchiserechten bezit om Carrefour te exploiteren naar 38 markten in het Midden-Oosten,

Digitale transformatie laat kwartaalomzet Equinix met 11 procent stijgen

Digitale transformatie laat kwartaalomzet Equinix met 11 procent stijgen

Equinix, Inc (Nasdaq: EQIX), de wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten, heeft de cijfers voor het derde kwartaal bekendgemaakt. De omzet groeide voor het 63e kwartaal op rij, naar 1.284 miljard dollar. De nettowinst bedraagt dit kwartaal 125 miljoen dollar. De EMEA-regio (Europa, Abu Dhabi en Dubai) is goed voor ongeveer 31 procent van de

Amcor kiest voor Hybride Cloud-diensten van Orange Business Services

Amcor kiest voor Hybride Cloud-diensten van Orange Business Services

Internationale marktleider in verpakkingen Amcor maakt gebruik van hybride cloud-diensten van Orange Business Services om zijn wereldwijde infrastructuur te verbinden. Met deze pay-as-you-go oplossing, versimpelt het bedrijf zijn activiteiten.

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken