Fujitsu nieuwe Innovation Partner van Outsourcing Hub

Fujitsu is in 2017 Innovation Partner van Outsourcing Hub. De ICT-dienstverlener gaat het selectie- en matchingplatform voor ICT-outsourcing ondersteunen op het gebied van End User Experience en Hybrid IT.

Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt de Amsterdamse technologische start-up Outsourcing Hub sinds 2015 vraag en aanbod in de ICT-sector op slimme wijze bij elkaar. Het doel is de IT-outsourcing voor de betrokken partijen te verbeteren en om mismatches tussen leverancier en klanten te voorkomen. De Innovation Partners spelen een belangrijke rol in het verbeteren van het platform.

Henk Pater, CEO van Outsourcing Hub: “We zijn erg blij dat Fujitsu dit jaar Innovation Partner is geworden. Met de kennis van Fujitsu op het gebied van End User Experience, Applicatiemodernisatie en Hybrid IT kunnen we het platform naar een nog hoger plan trekken.”

Shaping tomorrow
Als Innovation Partner levert Fujitsu een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het matchingplatform van Outsourcing Hub. Daarbij brengt het brede IT-kennis in over innovaties zoals Internet of Things, Robotic Process Automation en Artificial Intelligence; ontwikkelingen die grote impact hebben op de maatschappij en bedrijven. Zo is Fujitsu toonaangevend in innovatieve werkplekconcepten die de ervaring voor IT-eindgebruikers verbeteren en de inzet van Hybrid IT. “Door onze voortdurende zoektocht naar innovatie, waarbij we de eindgebruiker als klant zien, draagt Fujitsu bij aan een samenleving die zowel veilig als relevant is voor hen. Dit moet leiden tot een toekomst waarin mensen overal ter wereld kunnen werken, wonen en hun dromen kunnen nastreven. Als Innovation Partner van Outsourcing Hub zorgen we ervoor dat de ontwikkelingen op dit gebied nog sneller gaan”, zegt Frits-Jan Groenewold, Head of Pre-Sales bij Fujitsu.

Over Fujitsu
Fujitsu is het toonaangevende Japanse ICT-bedrijf met een volledig aanbod van technologieproducten, oplossingen en diensten. Ongeveer 156.000 Fujitsu-medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. Fujitsu gebruikt de ervaring met en kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen, samen met onze klanten. Fujitsu Limited (TSE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,7 triljoen yen (US$ 41 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2016. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Over Outsourcing Hub
Outsourcing Hub is een onafhankelijk online platform voor ICT-serviceproviders, uitbesteders en hun adviseurs. Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt Outsourcing Hub vraag en aanbod in de ICT-sector op slimme wijze bij elkaar. Door deze unieke benadering wordt zowel het risico op mismatches tussen vraag en aanbod als het missen van goede matches geminimaliseerd. Het platform is in 2015 opgericht en er zijn inmiddels ruim 90 ICT Service Providers en meer dan 100 Sourcing-adviseurs op aangesloten, waarmee het de grootste, meest actuele database met providerdata is van Nederland. Website: www.outsourcinghub.nl

Auteur |   ·   vrijdag 27 jan, 2017

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Royal IHC kiest voor service desk en on-site support van Fujitsu

Royal IHC kiest voor service desk en on-site support van Fujitsu

Royal IHC en Fujitsu hebben een vijfjarig contract getekend voor de service desk en on-site support van de ruim zevenentwintighonderd Royal IHC-medewerkers. Het Japanse technologiebedrijf gaat er de komende jaren voor zorgen dat de medewerkers van Royal IHC efficiënt en gebruiksvriendelijk te woord worden gestaan en geholpen worden aan het bureau. Vanaf 1 juli is

Gartner noemt Fujitsu Europees leider in Managed Workplace Services

Gartner noemt Fujitsu Europees leider in Managed Workplace Services

Fujitsu is als leider weergegeven in Gartner’s Magic Quadrant for Managed Workplace Services (MWS) in Europa. Het rapport evalueert zowel End User Outsourcing-diensten (EUO) als nieuwe digitale werkplekservices die geautomatiseerde en geïntegreerde cloud-first-ondersteuning bieden aan eindgebruikers. Gartner rangschikte vijftien leveranciers op basis van hun visie en hun uitvoerend vermogen.

Europese organisaties houden digitale transformatie niet bij

Europese organisaties houden digitale transformatie niet bij

Verouderende technologieën houden Europese bedrijven tegen te profiteren van de echte voordelen van de digitale transformatie. Dat blijk uit een onderzoek van Pierre Audoin Consultants (PAC) in opdracht van Fujitsu. Van de ruim vijfhonderd ondervraagde grote IT-bedrijven en zakelijke beslissers gaf meer dan de helft (57 procent) aan dat hun digitale-infrastructuur verouderd is, en dat

Fujitsu neemt ServiceNow-partner Symfoni ESM over

Fujitsu neemt ServiceNow-partner Symfoni ESM over

Fujitsu heeft vandaag de overname van Symfoni ESM bekend gemaakt. De deal omvat vier Symfoni-bedrijven: Symfoni Finland OY, Symfoni Software Norge AS, Symfoni Software Belgium bvba en Symfoni Software Netherlands (gezamenlijk ‘Symfoni ESM’). Met de overname wordt Fujitsu Services Holdings PLC’s een van Europa’s grootste leveranciers van ServiceNow-toepassingen. Met de overname verdubbelt Fujitsu zijn capaciteiten

Richtlijnen outsourcing gepubliceerd door NEN

Richtlijnen outsourcing gepubliceerd door NEN

Er is een richtlijn voor outsourcing gepubliceerd door norminstituut NEN. De officiële naam van de richtlijn is ISO-nummer 37500:2014. De belangrijkste fasen, processen en ‘governance’-aspecten worden behandeld. Organisaties en sectoren van alle mogelijke groottes kunnen gebruikmaken van de handleiding omdat hij algemeen toepasbaar is.

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken