Majid Al Futtaim kiest Flexible SD-WAN van Orange Business Services

Majid Al Futtaim (MAF) Retail maakt vanaf vandaag gebruik van Flexible SD-WAN van Orange Business Services. De retail-gigant uit Dubai gaat deze gebruiken om cloudtoepassingen te verbinden, de klantervaring te verbeteren en het regionale retailaanbod digitaal te transformeren.
MAF Retail, dat de exclusieve franchiserechten bezit om Carrefour te exploiteren naar 38 markten in het Midden-Oosten, Afrika en Azië, had behoefte aan betere connectiviteit om betrouwbare netwerkmogelijkheden te kunnen bieden aan zijn 250 Carrefour winkels verspreid over vijftien landen.
Omnichannel oplossing
De SD-WAN-oplossing die door Orange wordt beheerd, verbetert naast de omnichannel-strategie van MAF Retail, ook de shopervaring van eindgebruikers. Daarnaast ondersteunt de oplossing de lancering van het e-commerce-aanbod van Carrefour dat geleidelijk zal worden uitgerold in de landen waar MAF Retail actief is. Het grote netwerk stelt het bedrijf in staat om haar smart retail-applicaties – zoals SAP voor het e-commerceplatform – snel uit te bouwen.
“Voor retail is connectiviteit van levensbelang. Onze klanten verwachten een naadloos aansluitend retailaanbod dat data gebruikt om hun ervaring te verbeteren – en daar is een state-of-the-art, volledig beveiligd netwerk voor nodig. Daarom is Flexibele SD-WAN door Orange van vitaal belang voor onze omnichannel-klantervaring”, aldus Marco Urios, senior vicepresident van Omnichannel Solutions bij Majid Al Futtaim Retail.
Luc Serviant, vicepresident Midden-Oosten bij Orange Business Services, voegt toe: “Majid Al Futtaim heeft een duidelijke visie en een ambitieuze strategie. Orange Business Services is dan ook enthousiast om met hen samen te werken aan hun digitale retail-transformatieprogramma. Dankzij onze uitgebreide kennis op consultancy gebied en expertise in SD-WAN-oplossingen, zijn wij de perfecte partner.”
Auteur |   ·   donderdag 13 dec, 2018

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Equinix breidt interconnectieplatform en datacenterdiensten uit naar Hamburg

Equinix breidt interconnectieplatform en datacenterdiensten uit naar Hamburg

Nieuw datacenter in nabijheid van zeekabels volgt op uitbreiding in Nederland Equinix, Inc (Nasdaq: EQIX) breidt uit naar Hamburg. De wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten heeft voor 9 miljoen euro een gebouw gekocht en investeert 22 miljoen euro om het gebouw te herontwikkelen. Met het nieuwe datacenter HH1 International Business Exchange™ (IBX®) komt Equinix,

Filosoof Maxim Februari: “Data bestaan niet”

Filosoof Maxim Februari: “Data bestaan niet”

Hebben we nieuwe ethische theorieën nodig nu regels en principes niet langer op schrift staan, maar in het script van de omgeving zijn verwerkt? Die vraag probeerde filosoof, schrijver en ethicus Maxim Februari te beantwoorden tijdens zijn lezing op het Smart Humanity event van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI).

AFAS Software lijstaanvoerder in Computable100 en MT1000

AFAS Software lijstaanvoerder in Computable100 en MT1000

AFAS Software is op de eerste plaats geëindigd in de vandaag gepubliceerde Computable100 in de categorie ‘softwarebedrijven’. Ook is AFAS tweede geworden op de lijst van beste Nederlandse werkgevers in de ICT. Bovendien belandde het bedrijf gisteren op de eerste plek van de MT1000-ranglijst in de categorie ‘financiële software’.

Alle gemeentes naar de cloud

Alle gemeentes naar de cloud

Equinix Managed Services Nederland heeft een cloudomgeving ontwikkeld speciaal voor lokale overheden. Equinix Gemeente Cloud biedt gemeenten een platform om veilig en flexibel te innoveren en direct te verbinden met cloudleveranciers en overheidsnetwerken. Dit om diensten dicht bij burgers en medewerkers te brengen en zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Equinix Gemeente Cloud maakt het

Digitale transformatie laat kwartaalomzet Equinix met 11 procent stijgen

Digitale transformatie laat kwartaalomzet Equinix met 11 procent stijgen

Equinix, Inc (Nasdaq: EQIX), de wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten, heeft de cijfers voor het derde kwartaal bekendgemaakt. De omzet groeide voor het 63e kwartaal op rij, naar 1.284 miljard dollar. De nettowinst bedraagt dit kwartaal 125 miljoen dollar. De EMEA-regio (Europa, Abu Dhabi en Dubai) is goed voor ongeveer 31 procent van de

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken