Majid Al Futtaim kiest Flexible SD-WAN van Orange Business Services

Majid Al Futtaim (MAF) Retail maakt vanaf vandaag gebruik van Flexible SD-WAN van Orange Business Services. De retail-gigant uit Dubai gaat deze gebruiken om cloudtoepassingen te verbinden, de klantervaring te verbeteren en het regionale retailaanbod digitaal te transformeren.
MAF Retail, dat de exclusieve franchiserechten bezit om Carrefour te exploiteren naar 38 markten in het Midden-Oosten, Afrika en Azië, had behoefte aan betere connectiviteit om betrouwbare netwerkmogelijkheden te kunnen bieden aan zijn 250 Carrefour winkels verspreid over vijftien landen.
Omnichannel oplossing
De SD-WAN-oplossing die door Orange wordt beheerd, verbetert naast de omnichannel-strategie van MAF Retail, ook de shopervaring van eindgebruikers. Daarnaast ondersteunt de oplossing de lancering van het e-commerce-aanbod van Carrefour dat geleidelijk zal worden uitgerold in de landen waar MAF Retail actief is. Het grote netwerk stelt het bedrijf in staat om haar smart retail-applicaties – zoals SAP voor het e-commerceplatform – snel uit te bouwen.
“Voor retail is connectiviteit van levensbelang. Onze klanten verwachten een naadloos aansluitend retailaanbod dat data gebruikt om hun ervaring te verbeteren – en daar is een state-of-the-art, volledig beveiligd netwerk voor nodig. Daarom is Flexibele SD-WAN door Orange van vitaal belang voor onze omnichannel-klantervaring”, aldus Marco Urios, senior vicepresident van Omnichannel Solutions bij Majid Al Futtaim Retail.
Luc Serviant, vicepresident Midden-Oosten bij Orange Business Services, voegt toe: “Majid Al Futtaim heeft een duidelijke visie en een ambitieuze strategie. Orange Business Services is dan ook enthousiast om met hen samen te werken aan hun digitale retail-transformatieprogramma. Dankzij onze uitgebreide kennis op consultancy gebied en expertise in SD-WAN-oplossingen, zijn wij de perfecte partner.”
Auteur |   ·   donderdag 13 dec, 2018

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

Detacheringsbureau Linden-IT is de hoogste nieuwe binnenkomer in de sector ICT Detachering & Outsourcing van de vandaag bekendgemaakte MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. De Amsterdamse arbeidsbemiddelaar van IT-professionals is in hun categorie op de vierde plaats geëindigd. De MT1000 ranglijst is dit jaar

Inhuren.com lanceert eerste digitale uitzendplatform van Nederland

Inhuren.com lanceert eerste digitale uitzendplatform van Nederland

Het Haagse uitzendbureau Inhuren.com heeft een innovatief uitzendplatform gelanceerd. Via dit platform kunnen meer dan tweehonderd opdrachtgevers hun opdrachten voortaan zelf uitzetten onder alle flexmedewerkers van Inhuren.com. Deze kunnen zich vervolgens hiervoor eenvoudig online aanmelden, zonder tussenkomst van een medewerker. Binnen drie maanden wil de uitzendspecialist ten minste de helft van alle opdrachten via het platform invullen.

Rijkswaterstaat gunt ICT servicedesk aan Fujitsu

Rijkswaterstaat gunt ICT servicedesk aan Fujitsu

Rijkswaterstaat heeft de aanbesteding eerste- en tweedelijns support werkzaamheden kantoorautomatisering gegund aan Fujitsu. De ICT servicedesk, lokale ondersteuning en voorraadbeheer zijn de komende drie jaar in handen van het Japanse IT-bedrijf. Het contract kan daarna drie keer met een jaar verlengd worden. Fujitsu verzorgde de laatste vier jaar al de ICT servicedesk van Rijkswaterstaat. De

NL-Fund financiert 80 miljoen euro aan contracten

NL-Fund financiert 80 miljoen euro aan contracten

NL-Fund heeft inmiddels voor 80 miljoen euro aan kasstromen bevoorschot en verwacht dit jaar de 100 miljoen te overschrijden. Uit recente cijfers van het CBS blijkt dat veel MKB-bedrijven behoefte hebben aan alternatieve financieringsvormen, met name om uitbreiding te bekostigen Het afgelopen jaar is met ICT-Fund, een fonds dat zich richt op ICT-bedrijven, voor 10

Alle gemeentes naar de cloud

Alle gemeentes naar de cloud

Equinix Managed Services Nederland heeft een cloudomgeving ontwikkeld speciaal voor lokale overheden. Equinix Gemeente Cloud biedt gemeenten een platform om veilig en flexibel te innoveren en direct te verbinden met cloudleveranciers en overheidsnetwerken. Dit om diensten dicht bij burgers en medewerkers te brengen en zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Equinix Gemeente Cloud maakt het

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken