SyncForce benoemd tot Cool Vendor

SyncForce is door onderzoeks- en adviesbureau Gartner benoemd tot Cool Vendor in de categorie Consumer Goods. Gartner benoemt ieder jaar bedrijven die voorop lopen in hun markt met innovatieve oplossingen tot Cool Vendor.

Criteria
Voor de selectie van Cool Vendors beoordelen Gartner-analisten IT-oplossingen die waarde kunnen toevoegen voor klanten. Om de status van Cool Vendor te bereiken, moeten bedrijven aan een aantal criteria voldoen. Gartner kiest hierbij niet per se voor grote namen, maar kijkt echt naar het product op zich.

Onderscheidend
De consumer goods-focused brand management-oplossing van SyncForce combineert projectmanagement, Master Data Management (MDM) en trade promotion management met elkaar. In tegenstelling tot traditionele Marketing Resource Management (MRM) leveranciers, die meer focussen op corporate en creative marketing. Daarnaast heeft SyncForce een sterke focus op productmarketing. “Mede hieraan hebben we de titel Cool Vendor te danken”, zegt Hans de Gier, directeur van SyncForce.

Merkconsistentie
In het digitale tijdperk moeten merken sneller en consistenter producten kunnen lanceren, in alle online en offline kanalen. Hiervoor heeft SyncForce het Total Brand Management-platform ontwikkeld. “Het verkorten van de tijd tussen productidee en –lancering in alle kanalen, de productintroductietijd, kan alleen met geïntegreerde processen”, De Gier. “Consistentie bereiken in het toenemend aantal merkcontactpunten vergt centrale regie op de productontwikkeling en –lancering.”

Auteur |   ·   dinsdag 6 mei, 2014

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Aurecon kiest voor Orange Business Services

Aurecon kiest voor Orange Business Services

Orange Business Services gaat de mondiale communicatie-infrastructuur van Aurecon beheren, inclusief SD-WAN en cybersecurity diensten. Deze vijf jaar durende deal, bedoeld om het netwerk te transformeren, bedraagt 28 miljoen euro. De toekomstbestendige Flexible SD-WAN-dienst van Orange is een end-to-end-oplossing die aanzienlijk kosten zal besparen. Ook zal de agile netwerkcapaciteit verviervoudigen. Deze verhoogde capaciteit is cruciaal voor

iPhone-abonnement maandelijks opzegbaar via Go Lemon

iPhone-abonnement maandelijks opzegbaar via Go Lemon

De Nederlandse startup Go Lemon, een van de drie genomineerden van de Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) later deze maand, biedt vanaf vandaag de kans om een iPhone-abonnement maandelijks op te zeggen. Go Lemon is de eerste partij die het mogelijk maakt om Apple devices volledig flexibel te gebruiken, zonder aanschaf of abonnement met looptijd.

Ruim helft Nederlandse executives kent belang directe data-uitwisseling tussen bedrijven niet

Ruim helft Nederlandse executives kent belang directe data-uitwisseling tussen bedrijven niet

Volgens 56 procent van de Nederlandse IT-professionals begrijpen Nederlandse executives het belang van directe data-uitwisseling tussen organisaties niet. De voordelen met betrekking tot de snelheid en veiligheid van de data-uitwisseling blijken bij hen onbekend. In andere Europese landen, het Midden-Oosten en Afrika geeft zelfs 71 procent van de IT-professionals aan dat het bestuur hier niet

Steeds meer vraag naar de flexibiliteit van multicloud

Steeds meer vraag naar de flexibiliteit van multicloud

Onder IT-verantwoordelijken is er een groeiende vraag naar flexibiliteit, onderlinge afstemming en geconsolideerd beheer voor hybrid IT- en multicloud. Dit blijkt uit het onderzoek Where is Hybrid Heading?Views on exploiting multi-modal IT, uitgevoerd door onderzoeksbureau Pierre Audoin Consultants (PAC) namens Fujitsu onder 400 IT-beslissers in acht landen.1 Uit het onderzoek blijkt dat organisaties zoveel mogelijk de balans

Equinix: uitstekende resultaten Q4 en 2018

Equinix: uitstekende resultaten Q4 en 2018

Equinix, Inc.(Nasdaq: EQIX) de wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten presenteert de cijfers over het vierde kwartaal en van het totale boekjaar 2018, dat liep tot 31 december 2018. Het interconnectie- en datacenterbedrijf meldt voor het 64e kwartaal op rij hogere winsten. Enkele hoogtepunten: ·       De omzet over 2018 bedroeg 5.072 miljard dollar, dat is een stijging

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken