SyncForce benoemd tot Cool Vendor

SyncForce is door onderzoeks- en adviesbureau Gartner benoemd tot Cool Vendor in de categorie Consumer Goods. Gartner benoemt ieder jaar bedrijven die voorop lopen in hun markt met innovatieve oplossingen tot Cool Vendor.

Criteria
Voor de selectie van Cool Vendors beoordelen Gartner-analisten IT-oplossingen die waarde kunnen toevoegen voor klanten. Om de status van Cool Vendor te bereiken, moeten bedrijven aan een aantal criteria voldoen. Gartner kiest hierbij niet per se voor grote namen, maar kijkt echt naar het product op zich.

Onderscheidend
De consumer goods-focused brand management-oplossing van SyncForce combineert projectmanagement, Master Data Management (MDM) en trade promotion management met elkaar. In tegenstelling tot traditionele Marketing Resource Management (MRM) leveranciers, die meer focussen op corporate en creative marketing. Daarnaast heeft SyncForce een sterke focus op productmarketing. “Mede hieraan hebben we de titel Cool Vendor te danken”, zegt Hans de Gier, directeur van SyncForce.

Merkconsistentie
In het digitale tijdperk moeten merken sneller en consistenter producten kunnen lanceren, in alle online en offline kanalen. Hiervoor heeft SyncForce het Total Brand Management-platform ontwikkeld. “Het verkorten van de tijd tussen productidee en –lancering in alle kanalen, de productintroductietijd, kan alleen met geïntegreerde processen”, De Gier. “Consistentie bereiken in het toenemend aantal merkcontactpunten vergt centrale regie op de productontwikkeling en –lancering.”

Auteur |   ·   dinsdag 6 mei, 2014

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

RUG kiest voor bedrijfsautomatisering met AFAS Software

RUG kiest voor bedrijfsautomatisering met AFAS Software

Per 1 januari 2020 automatiseert de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) alle financiële- en HR processen met de software van AFAS Software. De RUG is daarmee de eerste universiteit die overstapt op dit ERP-systeem. De geïntegreerde automatiseringsoplossing zal door bijna 7.000 medewerkers worden gebruikt. Omdat de huidige systemen verouderd waren, was de universiteit toe aan een nieuw,

Orange neemt SecureData volledig over

Orange neemt SecureData volledig over

Cybersecurity service provider SecureData is tegen een nog onbekend bedrag, volledig overgenomen door Orange. De acquisitie past binnen de ambitie van Orange om marktleider te worden op de Europese markt voor cybersecurity. SecureData is de grootste, onafhankelijke cybersecurity service provider in het Verenigd Koninkrijk, de grootste markt voor cybersecurity in Europa. Het bedrijf biedt al

Directe data-uitwisseling essentieel voor verdere innovatie zorg

Directe data-uitwisseling essentieel voor verdere innovatie zorg

Binnen vijf jaar groeit de bandbreedte in de gezondheids- en life sciences-sector met 70 procent. Dit blijkt uit de Global Interconnection Index 2.0 (GXI 2.0) van Equinix. Als gevolg van technologische ontwikkelingen, aangepaste wet- en regelgeving en de benodigde kostenreductie neemt de vraag naar cloudoplossingen in de zorg substantieel toe. Zorginstellingen focussen daarmee weer meer op hun

Weener Plastics kiest voor Flexible SD-WAN van Orange Business Services

Weener Plastics kiest voor Flexible SD-WAN van Orange Business Services

 Het Nederlandse Weener Plastics, wereldwijd leverancier van innovatieve verpakkingsmaterialen, heeft een vijfjarige, managed SD-WAN overeenkomst met Orange Business Services getekend om haar mondiale expansie te ondersteunen. De toepassing van Flexible SD-WAN op 24 locaties in Europa, Azië en Latijns-Amerika zal de wendbaarheid en flexibiliteit van Weener Plastic vergroten en de interne communicatie verbeteren.

Equinix breidt interconnectieplatform en datacenterdiensten uit naar Hamburg

Equinix breidt interconnectieplatform en datacenterdiensten uit naar Hamburg

Nieuw datacenter in nabijheid van zeekabels volgt op uitbreiding in Nederland Equinix, Inc (Nasdaq: EQIX) breidt uit naar Hamburg. De wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten heeft voor 9 miljoen euro een gebouw gekocht en investeert 22 miljoen euro om het gebouw te herontwikkelen. Met het nieuwe datacenter HH1 International Business Exchange™ (IBX®) komt Equinix,

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken