SyncForce benoemd tot Cool Vendor

SyncForce is door onderzoeks- en adviesbureau Gartner benoemd tot Cool Vendor in de categorie Consumer Goods. Gartner benoemt ieder jaar bedrijven die voorop lopen in hun markt met innovatieve oplossingen tot Cool Vendor.

Criteria
Voor de selectie van Cool Vendors beoordelen Gartner-analisten IT-oplossingen die waarde kunnen toevoegen voor klanten. Om de status van Cool Vendor te bereiken, moeten bedrijven aan een aantal criteria voldoen. Gartner kiest hierbij niet per se voor grote namen, maar kijkt echt naar het product op zich.

Onderscheidend
De consumer goods-focused brand management-oplossing van SyncForce combineert projectmanagement, Master Data Management (MDM) en trade promotion management met elkaar. In tegenstelling tot traditionele Marketing Resource Management (MRM) leveranciers, die meer focussen op corporate en creative marketing. Daarnaast heeft SyncForce een sterke focus op productmarketing. “Mede hieraan hebben we de titel Cool Vendor te danken”, zegt Hans de Gier, directeur van SyncForce.

Merkconsistentie
In het digitale tijdperk moeten merken sneller en consistenter producten kunnen lanceren, in alle online en offline kanalen. Hiervoor heeft SyncForce het Total Brand Management-platform ontwikkeld. “Het verkorten van de tijd tussen productidee en –lancering in alle kanalen, de productintroductietijd, kan alleen met geïntegreerde processen”, De Gier. “Consistentie bereiken in het toenemend aantal merkcontactpunten vergt centrale regie op de productontwikkeling en –lancering.”

Auteur |   ·   dinsdag 6 mei, 2014

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Arctic Shipping Company bevaart Noordelijke Zeeroute dankzij Orange Business Services

Arctic Shipping Company bevaart Noordelijke Zeeroute dankzij Orange Business Services

Met Maritime Connect van Orange Business Services blijven de vrachtschepen van Arctic Shipping Company verbonden met het netwerk. De samenwerking is het vervolg van een succesvolle pilot met de rederij, en de dienst wordt nu ingezet op zes schepen. Arctic Shipping Company is gespecialiseerd in vrachtvervoer, onder andere langs de Noordelijke Zeeroute, die loopt van de Barentszzee tot

Alle gemeentes naar de cloud

Alle gemeentes naar de cloud

Equinix Managed Services Nederland heeft een cloudomgeving ontwikkeld speciaal voor lokale overheden. Equinix Gemeente Cloud biedt gemeenten een platform om veilig en flexibel te innoveren en direct te verbinden met cloudleveranciers en overheidsnetwerken. Dit om diensten dicht bij burgers en medewerkers te brengen en zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Equinix Gemeente Cloud maakt het

Amcor kiest voor Hybride Cloud-diensten van Orange Business Services

Amcor kiest voor Hybride Cloud-diensten van Orange Business Services

Internationale marktleider in verpakkingen Amcor maakt gebruik van hybride cloud-diensten van Orange Business Services om zijn wereldwijde infrastructuur te verbinden. Met deze pay-as-you-go oplossing, versimpelt het bedrijf zijn activiteiten.

Fujitsu framework Sholark versnelt transformatie van bedrijfsprocessen met AI en data-analyse

Fujitsu framework Sholark versnelt transformatie van bedrijfsprocessen met AI en data-analyse

Fujitsu maakt het voor bedrijven gemakkelijker om hun digitale transformatieprocessen te versnellen door artificial intelligence (AI), data-analyse en zakelijke besluitvorming aan elkaar te koppelen dankzij het nieuwe, krachtige Sholark-framework. Dit framework versnelt de ontwikkeling van complexe AI-projecten en kan gebruikt worden ter ondersteuning van de besluitvorming.

iSense voor vijfde keer op rij Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar

iSense voor vijfde keer op rij Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar

IT-detacheerder iSense is tijdens de Computable Awards, voor het vijfde jaar op rij verkozen tot ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’. De jury prees het bedrijf voor de manier waarop het haar kennis deelt en zich samen met de IT-gemeenschap inzet voor maximale ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak.

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken