Sony kiest voor Orange Business Services

Sony kiest Orange Business Services om de communicatie-infrastructuur van haar twee grootste werkmaatschappijen te consolideren en te transformeren in een geharmoniseerd, toekomstbestendig netwerk voor een verbeterde gebruikerservaring over de hele wereld. Gebouwd op de Orange Flexible SD-WAN oplossing verbindt het nieuwe Sony netwerk meer dan vijfhonderd locaties in ruim vijftig landen in vijf continenten en verbetert zo prestaties, beveiliging en schaalbaarheid van hun activiteiten.

Orange is hiermee Sony’s voornaamste wereldwijde aanbieder. Op den duur levert het een volledig geautomatiseerd intelligent netwerk voor alle wereldwijde bedrijfsonderdelen. Het toekomstbestendige SD-WAN platform stelt Sony in staat IT-talent efficiënt in te zetten en creëert volledige end-to-end zichtbaarheid voor een verbeterde wereldwijde flexibiliteit in dienstverlening.

Cloud
Met wereldwijde expertise op het gebied van dienstverlening en een lokale aanwezigheid in meer dan 160 landen garandeert Orange end-to-end zichtbaarheid van de wereldwijde infrastructuur met minder complexiteit. De bedrijfsapplicaties van Sony zullen virtueel in de cloud beschikbaar zijn voor alle bedrijfsonderdelen en regio’s. Deze beschikbaarheid geldt ook voor leveranciers van IT-diensten, welke Sony kan onboarden en managen via een één gebruikersinterface.

IT-innovatie
“De innovatie, integratiemogelijkheden en het internationale netwerk van Orange maken het voor ons mogelijk om voor het eerst onze regionale bedrijfsonderdelen samen te brengen onder één paraplu”, zegt Makoto Toyoda, Chief Information Officer van Sony Group. “Alleen Orange kan een platform leveren met deze schaal en scope, voor alle bewegende delen van onze internationale business. Voor ons betekent dit een transformatieslag waardoor wij nieuwe vormen van IT-innovatie mogelijk maken, wat het bedrijf verder zal brengen.”

Wereldwijd
Met haar wereldwijde SD-WAN infrastructuur slaat Sony een nieuw pad in”, zegt Rob Willcock, President voor de Amerikaanse regio’s van Orange Business Services. “Wij zijn verheugd dat Sony voor Orange heeft gekozen als sleutelpartner in hun transformatie. Bovendien zijn wij er klaar voor om onze rol te pakken en direct helderheid te brengen in hun wereldwijde communicatienetwerk. Orange heeft de technologie, het bereik en de mensen om dat mogelijk te maken voor klanten binnen en buiten de Verenigde Staten.”

Auteur |   ·   maandag 8 jul, 2019

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Inhuren.com lanceert eerste digitale uitzendplatform van Nederland

Inhuren.com lanceert eerste digitale uitzendplatform van Nederland

Het Haagse uitzendbureau Inhuren.com heeft een innovatief uitzendplatform gelanceerd. Via dit platform kunnen meer dan tweehonderd opdrachtgevers hun opdrachten voortaan zelf uitzetten onder alle flexmedewerkers van Inhuren.com. Deze kunnen zich vervolgens hiervoor eenvoudig online aanmelden, zonder tussenkomst van een medewerker. Binnen drie maanden wil de uitzendspecialist ten minste de helft van alle opdrachten via het platform invullen.

Nederland maakt belangrijke internationale investeringen in duurzaamheid los

Nederland maakt belangrijke internationale investeringen in duurzaamheid los

Nederland peutert grote hoeveelheden aan investeringskapitaal los om wereldwijde uitdagingen beter het hoofd te bieden. We ontwikkelen ons tot een prominente hub voor investeerders die met hun investeringen meetbare impact op samenleving en milieu willen hebben. Organisaties als DOEN Participaties (impactinvesteringsfonds voor duurzame en sociaal georiënteerde startups) en Oikocredit (een van ’s werelds grootste private

Onderwijsprofessional vindt eigen ICT-kennis veel beter dan die van collega

Onderwijsprofessional vindt eigen ICT-kennis veel beter dan die van collega

Maar liefst 87 procent van de onderwijsprofessionals in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs beoordeelt de eigen ICT-kennis als goed of heel goed. Slechts de helft geeft zijn collega’s eenzelfde beoordeling. Dit blijkt uit onderzoek dat SLBdiensten liet uitvoeren onder 454 onderwijsprofessionals in het voortgezet onderwijs en mbo. Vijftien procent van de ondervraagden vindt de kennis

9 op 10 onderwijsprofessionals: “Binnen 5 jaar werk ik volledig in de cloud”

9 op 10 onderwijsprofessionals: “Binnen 5 jaar werk ik volledig in de cloud”

Ruim 47 procent van de Nederlandse onderwijsprofessionals denkt dat zijn of haar onderwijsinstelling binnen vijf jaar volledig vanuit de cloud werkt. Maar liefst 38 procent van de ondervraagden doet dit al. Dit blijkt uit onderzoek dat SLBdiensten door PanelWizard liet uitvoeren onder 615 onderwijsprofessionals. Het lijkt erop dat de meeste respondenten dit een goede ontwikkeling

1 op 7 Nederlanders denkt dat algoritme kan beslissen of sollicitant geschikt is voor functie

1 op 7 Nederlanders denkt dat algoritme kan beslissen of sollicitant geschikt is voor functie

Maar liefst 15 procent van de Nederlanders denkt dat algoritmes zelfstandig kunnen beslissen of een kandidaat geschikt is voor een functie of niet. Dit blijkt uit onderzoek dat Brunel uitvoerde onder 998 sollicitanten. Een kwart van hen ziet de online sollicitatie zelfs als een volwaardige vervanger van de fysieke sollicitatie. Dat Nederlanders behoorlijk veel vertrouwen

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken