Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider

Orange Business Services heeft zich als een van de eerste grote serviceproviders aangesloten bij het Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP) programma. Dit programma is ontworpen om bedrijven te helpen bij hun uitdagingen en behoeftes op het gebied van cloud- en hybride netwerken.

Tijdens hun digitale transformatie zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar nieuwe netwerkmodellen die voldoen aan de eisen van de multicloud en tegelijkertijd de veiligheid, prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Veel bedrijven willen daarnaast ook de complexiteit van het beheer van end-to-end-cloudoplossingen zoveel mogelijk beperken. Als partner van het Microsoft Azure Networking MSP programma heeft Orange Business Services het uitgebreide cloud- en hybride netwerkportfolio van Microsoft Azure tot haar beschikking. Daarnaast heeft Orange Business Services jarenlange ervaring in cloudbeheer; van een lokale partnersite tot een uitgebreid cloudnetwerk.

“Als full-stack network-native partij kunnen wij bedrijven ondersteunen met een end-to-end cloudmigratie”, zegt Paul Joyce, Executive Vice President van Global Solutions, Orange Business Services. “Met deze samenwerking zetten we de volgende stap binnen het Azure-ecosysteem. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen in hun cloudmigratie.”

End-to-end

Zonder netwerk bestond er geen cloud. Ditzelfde principe stelt Orange Business Services in staat om de cloudbehoeften van opdrachtgevers van begin (LAN) tot eind (cloud) in kaart te brengen. Op deze manier worden er tijdens de netwerktransformatie geen essentiële stappen overgeslagen en kunnen opdrachtgevers maximaal profiteren van de voordelen van de cloud.  

“We heten Orange Business Services hartelijk welkom bij het Microsoft Azure Networking MSP programma”, zegt Sunil Kishen, Principal Program Manager, Azure Networking bij Microsoft Corp. “Naast het feit dat organisaties nu kunnen profiteren van de uitgebreide netwerkexpertise en servicemogelijkheden van Orange Business Services, biedt de combinatie van Flexible SD-WAN’s native cloudconnectiviteit met Microsoft Azure Virtual WAN hen ongekende mogelijkheden. Azure networking managed services, dat we samen hebben ontwikkeld voor onze gezamenlijke opdrachtgevers, zal hun autonomie en wendbaarheid versterken – van de edge naar de cloud.”

Managed services

Als Azure Networking MSP kan Orange Business Services managed services ontwikkelen binnen het Azure-netwerk. Voorbeelden hiervan zijn managed services op het gebied van netwerktransformatie, connectiviteit, monitoring en performance managed services en beveiliging voor het Azure-verkeer. Daarnaast stelt het Orange Business Services in staat end-to-end beheer van ExpressRoute en Azure Virtual WAN diensten aan te bieden.

In de samenwerking staat het ontwikkelen en aanbieden van managed services voor Microsoft Azure Cloud Networking oplossingen centraal. Deze hebben een flexibele one-stop benadering voor het beheren van prestatie- en zichtbaarheidsgerichte cloudcomplexiteit. Deze diensten worden beschikbaar gesteld in de Azure Marketplace, waarbij de expertise van Orange Business Services op het gebied van cloudconnectiviteit via een nieuw kanaal wordt gepromoot bij zowel huidige als nieuwe klanten.

Auteur |   ·   donderdag 24 sep, 2020

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Een op de vijf zzp’ers maakt zich zorgen om belastingaangifte

Een op de vijf zzp’ers maakt zich zorgen om belastingaangifte

Door toegewezen coronasteunmaatregelen moeten ondernemers dit jaar extra opletten bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Dit zorgt voor onrust onder zelfstandige ondernemers, blijkt uit onderzoek onder 737 Nederlandse zzp’ers, uitgevoerd door boekhoudapp Tellow. Maar liefst 20 procent van de ondervraagde zelfstandigen vreest voor de juistheid van de aangifte inkomstenbelasting over 2020 en een kwart is

Tweede verlenging Fujitsu voor IT-diensten bij de provincie Noord-Holland

Tweede verlenging Fujitsu voor IT-diensten bij de provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland verlengt wederom het contract met Fujitsu. De IT-leverancier beheert sinds 2015 de IT-werkplekken van alle ambtenaren, verdeeld over verschillende locaties in Noord-Holland. Ook verzorgt Fujitsu de servicedesk en de aansturing van diensten van derde partijen als onderdeel van de volledige dienstverlening aan de provincie. Het contract heeft een waarde van ongeveer acht

Fujitsu levert nieuwe 10 Petaflop Supercomputer voor hoogwaardige onderzoekscapaciteit in Portugal

Fujitsu levert nieuwe 10 Petaflop Supercomputer voor hoogwaardige onderzoekscapaciteit in Portugal

Fujitsu is geselecteerd als hoofdaannemer voor de levering van een nieuwe supercomputer in Portugal. De levering is onderdeel van een initiatief van de Europese Unie en de Portugese regering om HPC-capaciteit (High Performance Computing) van wereldklasse te ontwikkelen voor academische – en bedrijfsonderzoekers. Het contract heeft een waarde van 20 miljoen euro. Fujitsu is geselecteerd

KNVI wil bestrijding digitale ongelijkheid onderdeel maken MVO

KNVI wil bestrijding digitale ongelijkheid onderdeel maken MVO

Thuiswerken draagt bij aan het verder ontwikkelen van de digitale vaardigheden. Helaas dreigen miljoenen Nederlanders de boot te missen. Wouter Bronsgeest, duovoorzitter van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) en Piet Boekhoudt KNVI-lid pleiten er daarom voor om de bestrijding van deze digitale ongelijkheid onderdeel te maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Op die

I-care ondersteunt Lanxess bij de lokale uitrol van de onderhoudsstrategie

I-care ondersteunt Lanxess bij de lokale uitrol van de onderhoudsstrategie

I-care en Lanxess hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst bereikt. Als dienstverlener gespecialiseerd in voorspellend onderhoud en betrouwbaarheid ondersteunt I-care de in Keulen gevestigde chemieproducent bij de lokale uitrol van de bedrijfsonderhoudsstrategie. Hierbij waren integriteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie van de fabriek van het grootste belang. “De aanpak van I-care past perfect bij de eisen die we stellen

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken