Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider

Orange Business Services heeft zich als een van de eerste grote serviceproviders aangesloten bij het Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP) programma. Dit programma is ontworpen om bedrijven te helpen bij hun uitdagingen en behoeftes op het gebied van cloud- en hybride netwerken.

Tijdens hun digitale transformatie zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar nieuwe netwerkmodellen die voldoen aan de eisen van de multicloud en tegelijkertijd de veiligheid, prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Veel bedrijven willen daarnaast ook de complexiteit van het beheer van end-to-end-cloudoplossingen zoveel mogelijk beperken. Als partner van het Microsoft Azure Networking MSP programma heeft Orange Business Services het uitgebreide cloud- en hybride netwerkportfolio van Microsoft Azure tot haar beschikking. Daarnaast heeft Orange Business Services jarenlange ervaring in cloudbeheer; van een lokale partnersite tot een uitgebreid cloudnetwerk.

“Als full-stack network-native partij kunnen wij bedrijven ondersteunen met een end-to-end cloudmigratie”, zegt Paul Joyce, Executive Vice President van Global Solutions, Orange Business Services. “Met deze samenwerking zetten we de volgende stap binnen het Azure-ecosysteem. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen in hun cloudmigratie.”

End-to-end

Zonder netwerk bestond er geen cloud. Ditzelfde principe stelt Orange Business Services in staat om de cloudbehoeften van opdrachtgevers van begin (LAN) tot eind (cloud) in kaart te brengen. Op deze manier worden er tijdens de netwerktransformatie geen essentiële stappen overgeslagen en kunnen opdrachtgevers maximaal profiteren van de voordelen van de cloud.  

“We heten Orange Business Services hartelijk welkom bij het Microsoft Azure Networking MSP programma”, zegt Sunil Kishen, Principal Program Manager, Azure Networking bij Microsoft Corp. “Naast het feit dat organisaties nu kunnen profiteren van de uitgebreide netwerkexpertise en servicemogelijkheden van Orange Business Services, biedt de combinatie van Flexible SD-WAN’s native cloudconnectiviteit met Microsoft Azure Virtual WAN hen ongekende mogelijkheden. Azure networking managed services, dat we samen hebben ontwikkeld voor onze gezamenlijke opdrachtgevers, zal hun autonomie en wendbaarheid versterken – van de edge naar de cloud.”

Managed services

Als Azure Networking MSP kan Orange Business Services managed services ontwikkelen binnen het Azure-netwerk. Voorbeelden hiervan zijn managed services op het gebied van netwerktransformatie, connectiviteit, monitoring en performance managed services en beveiliging voor het Azure-verkeer. Daarnaast stelt het Orange Business Services in staat end-to-end beheer van ExpressRoute en Azure Virtual WAN diensten aan te bieden.

In de samenwerking staat het ontwikkelen en aanbieden van managed services voor Microsoft Azure Cloud Networking oplossingen centraal. Deze hebben een flexibele one-stop benadering voor het beheren van prestatie- en zichtbaarheidsgerichte cloudcomplexiteit. Deze diensten worden beschikbaar gesteld in de Azure Marketplace, waarbij de expertise van Orange Business Services op het gebied van cloudconnectiviteit via een nieuw kanaal wordt gepromoot bij zowel huidige als nieuwe klanten.

Auteur |   ·   donderdag 24 sep, 2020

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

Detacheringsbureau Linden-IT is de hoogste nieuwe binnenkomer in de sector ICT Detachering & Outsourcing van de vandaag bekendgemaakte MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. De Amsterdamse arbeidsbemiddelaar van IT-professionals is in hun categorie op de vierde plaats geëindigd. De MT1000 ranglijst is dit jaar

Baker McKenzie versterkt cloud strategie met uitrol van RelativityOne in wereldwijd netwerk

Baker McKenzie versterkt cloud strategie met uitrol van RelativityOne in wereldwijd netwerk

Advocatenkantoor Baker McKenzie heeft zijn eDiscovery-technologiediensten voor internationale kantoren uitgebreid met de implementatie van een nieuwe eDiscovery-oplossing: het cloud gebaseerde RelativityOne. Met dit SaaS-product kan Baker McKenzie beter enorme hoeveelheden gegevens verwerken en cliënten wereldwijd helpen met snelle reacties op complexe onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en nalevingskwesties. eDiscovery vergemakkelijkt het beheer van grote hoeveelheden gegevens en

Iron Mountain Insight® SaaSplatform breidt mogelijkheden uit op AWS

Iron Mountain Insight® SaaSplatform breidt mogelijkheden uit op AWS

Iron Mountain (NYSE: IRM) – een wereldwijd toonaangevende aanbieder voor innovatieve diensten op het gebied van dataopslag, datacenter-infrastructuur, asset lifecycle management en informatiemanagement – kondigt aan dat haar content services platform, Iron Mountain InSight (InSight), nu beschikbaar is voor klanten als Software as a Service (SaaS)-dienst op Amazon Web Services (AWS). Met deze uitbreiding biedt

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Zeventien procent neemt daarentegen liever geen middelbaargeschoolden aan Maar liefst 51 procent van alle Nederlandse organisaties neemt op dit moment eerder middelbaargeschoolde kandidaten aan dan voorheen. Dit blijkt uit onderzoek van Linden-IT onder 1.021 Nederlandse HR-verantwoordelijken, uitgevoerd door Panelwizard. Ondanks de sterk toegenomen vraag naar talent probeert nog altijd een zesde van alle Nederlandse bedrijven

Helft Nederlanders vreest inbreuk privacy door slimme apparaten

Helft Nederlanders vreest inbreuk privacy door slimme apparaten

Maar liefst 48 procent van de Nederlanders is bang dat slimme apparaten in huis inbreuk kunnen maken op hun privacy. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1.035 Nederlanders van achttien jaar en ouder, uitgevoerd door Panelwizard. Ondanks deze angst verwacht een op de vijf respondenten dat zij binnen vijf jaar volledig zijn overgestapt op

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken