Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider

Orange Business Services heeft zich als een van de eerste grote serviceproviders aangesloten bij het Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP) programma. Dit programma is ontworpen om bedrijven te helpen bij hun uitdagingen en behoeftes op het gebied van cloud- en hybride netwerken.

Tijdens hun digitale transformatie zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar nieuwe netwerkmodellen die voldoen aan de eisen van de multicloud en tegelijkertijd de veiligheid, prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Veel bedrijven willen daarnaast ook de complexiteit van het beheer van end-to-end-cloudoplossingen zoveel mogelijk beperken. Als partner van het Microsoft Azure Networking MSP programma heeft Orange Business Services het uitgebreide cloud- en hybride netwerkportfolio van Microsoft Azure tot haar beschikking. Daarnaast heeft Orange Business Services jarenlange ervaring in cloudbeheer; van een lokale partnersite tot een uitgebreid cloudnetwerk.

“Als full-stack network-native partij kunnen wij bedrijven ondersteunen met een end-to-end cloudmigratie”, zegt Paul Joyce, Executive Vice President van Global Solutions, Orange Business Services. “Met deze samenwerking zetten we de volgende stap binnen het Azure-ecosysteem. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen in hun cloudmigratie.”

End-to-end

Zonder netwerk bestond er geen cloud. Ditzelfde principe stelt Orange Business Services in staat om de cloudbehoeften van opdrachtgevers van begin (LAN) tot eind (cloud) in kaart te brengen. Op deze manier worden er tijdens de netwerktransformatie geen essentiële stappen overgeslagen en kunnen opdrachtgevers maximaal profiteren van de voordelen van de cloud.  

“We heten Orange Business Services hartelijk welkom bij het Microsoft Azure Networking MSP programma”, zegt Sunil Kishen, Principal Program Manager, Azure Networking bij Microsoft Corp. “Naast het feit dat organisaties nu kunnen profiteren van de uitgebreide netwerkexpertise en servicemogelijkheden van Orange Business Services, biedt de combinatie van Flexible SD-WAN’s native cloudconnectiviteit met Microsoft Azure Virtual WAN hen ongekende mogelijkheden. Azure networking managed services, dat we samen hebben ontwikkeld voor onze gezamenlijke opdrachtgevers, zal hun autonomie en wendbaarheid versterken – van de edge naar de cloud.”

Managed services

Als Azure Networking MSP kan Orange Business Services managed services ontwikkelen binnen het Azure-netwerk. Voorbeelden hiervan zijn managed services op het gebied van netwerktransformatie, connectiviteit, monitoring en performance managed services en beveiliging voor het Azure-verkeer. Daarnaast stelt het Orange Business Services in staat end-to-end beheer van ExpressRoute en Azure Virtual WAN diensten aan te bieden.

In de samenwerking staat het ontwikkelen en aanbieden van managed services voor Microsoft Azure Cloud Networking oplossingen centraal. Deze hebben een flexibele one-stop benadering voor het beheren van prestatie- en zichtbaarheidsgerichte cloudcomplexiteit. Deze diensten worden beschikbaar gesteld in de Azure Marketplace, waarbij de expertise van Orange Business Services op het gebied van cloudconnectiviteit via een nieuw kanaal wordt gepromoot bij zowel huidige als nieuwe klanten.

Auteur |   ·   donderdag 24 sep, 2020

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Document-automatisering bespaart bouwbranche tijd en geld

Document-automatisering bespaart bouwbranche tijd en geld

Aannemers, projectontwikkelaars en producenten van bouwproducten zoals vloeren en stenen. Ze klopten in de afgelopen jaren allemaal bij Documizers aan om hun documentstroom in kaart te brengen en automatiseren. Thunnissen – een middelgrote, eigentijdse ontwikkelende aannemer uit Heemstede – is de twintigste klant die in korte tijd 500 werkuur op jaarbasis bespaarde, en betrouwbaarheid in

‘Ik wilde eigenlijk nooit werknemers aannemen’

‘Ik wilde eigenlijk nooit werknemers aannemen’

Jack Kuiper staat op zijn 62ste nog altijd aan het hoofd van Documizers Ontwikkelingen in technologie gaan zo snel, dat moet je aan jongere generaties overlaten, dacht Jack Kuijper altijd. Toch staat hij na twintig jaar, op zijn 62ste, nog altijd aan het hoofd van Documizers, leverancier van oplossingen voor documentprocessen, waarmee hij klanten zoals

Fujitsu en Deep Instinct werken samen tegen ransomware

Fujitsu en Deep Instinct werken samen tegen ransomware

Fujitsu kondigt vandaag een samenwerking aan met Deep Instinct, het allereerste bedrijf dat end-to-end deep learning gebruikt voor cybersecurity. Samen lanceren ze een unieke anti-ransomwaredienst, waarmee de meest geavanceerde bedreigingen – bekend en onbekend – in minder dan twintig miliseconden onschadelijk worden gemaakt. Fujitsu en Deep Instinct bieden hiermee de snelste en meest effectieve beveiligingsoplossing van

Rol Chief Information Security Officers steeds belangrijker

Rol Chief Information Security Officers steeds belangrijker

Vanwege toenemende digitale risico’s in het bedrijfsleven, wordt de aanwezigheid van Chief Information Security Officers (CISO) steeds crucialer. Dit blijkt uit de Global CISO Survey, een analyse van in totaal 262 CISO’s in Europa, de VS en Australië, uitgevoerd door executive search- en leadership consultancyfirma Heidrick & Struggles. Met de belangrijker wordende functie nemen ook

Artificial Intelligence op de supportdesk

Artificial Intelligence op de supportdesk

In een wereld waar technologie constant evolueert, verandert de traditionele rol van IT als technische ondersteuning voor gebruikers mee. Kunstmatige intelligentie, of Artificial Intelligence (AI), wordt steeds meer integraal onderdeel van de ondersteuningservaring: hierdoor vervagen de grenzen tussen mens en machine. Gerbert Jan Valk, CEO Linden-IT Door AI verandert ook de rol van een IT-supportmedewerker.

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken