Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider

Orange Business Services heeft zich als een van de eerste grote serviceproviders aangesloten bij het Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP) programma. Dit programma is ontworpen om bedrijven te helpen bij hun uitdagingen en behoeftes op het gebied van cloud- en hybride netwerken.

Tijdens hun digitale transformatie zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar nieuwe netwerkmodellen die voldoen aan de eisen van de multicloud en tegelijkertijd de veiligheid, prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Veel bedrijven willen daarnaast ook de complexiteit van het beheer van end-to-end-cloudoplossingen zoveel mogelijk beperken. Als partner van het Microsoft Azure Networking MSP programma heeft Orange Business Services het uitgebreide cloud- en hybride netwerkportfolio van Microsoft Azure tot haar beschikking. Daarnaast heeft Orange Business Services jarenlange ervaring in cloudbeheer; van een lokale partnersite tot een uitgebreid cloudnetwerk.

“Als full-stack network-native partij kunnen wij bedrijven ondersteunen met een end-to-end cloudmigratie”, zegt Paul Joyce, Executive Vice President van Global Solutions, Orange Business Services. “Met deze samenwerking zetten we de volgende stap binnen het Azure-ecosysteem. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen in hun cloudmigratie.”

End-to-end

Zonder netwerk bestond er geen cloud. Ditzelfde principe stelt Orange Business Services in staat om de cloudbehoeften van opdrachtgevers van begin (LAN) tot eind (cloud) in kaart te brengen. Op deze manier worden er tijdens de netwerktransformatie geen essentiële stappen overgeslagen en kunnen opdrachtgevers maximaal profiteren van de voordelen van de cloud.  

“We heten Orange Business Services hartelijk welkom bij het Microsoft Azure Networking MSP programma”, zegt Sunil Kishen, Principal Program Manager, Azure Networking bij Microsoft Corp. “Naast het feit dat organisaties nu kunnen profiteren van de uitgebreide netwerkexpertise en servicemogelijkheden van Orange Business Services, biedt de combinatie van Flexible SD-WAN’s native cloudconnectiviteit met Microsoft Azure Virtual WAN hen ongekende mogelijkheden. Azure networking managed services, dat we samen hebben ontwikkeld voor onze gezamenlijke opdrachtgevers, zal hun autonomie en wendbaarheid versterken – van de edge naar de cloud.”

Managed services

Als Azure Networking MSP kan Orange Business Services managed services ontwikkelen binnen het Azure-netwerk. Voorbeelden hiervan zijn managed services op het gebied van netwerktransformatie, connectiviteit, monitoring en performance managed services en beveiliging voor het Azure-verkeer. Daarnaast stelt het Orange Business Services in staat end-to-end beheer van ExpressRoute en Azure Virtual WAN diensten aan te bieden.

In de samenwerking staat het ontwikkelen en aanbieden van managed services voor Microsoft Azure Cloud Networking oplossingen centraal. Deze hebben een flexibele one-stop benadering voor het beheren van prestatie- en zichtbaarheidsgerichte cloudcomplexiteit. Deze diensten worden beschikbaar gesteld in de Azure Marketplace, waarbij de expertise van Orange Business Services op het gebied van cloudconnectiviteit via een nieuw kanaal wordt gepromoot bij zowel huidige als nieuwe klanten.

Auteur |   ·   donderdag 24 sep, 2020

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Fujitsu lanceert flexibele uSCALE voor post-corona transformatie

Fujitsu lanceert flexibele uSCALE voor post-corona transformatie

Fujitsu kondigt de beschikbaarheid aan van uSCALE. Deze on-premise, pay-per-use dienst is speciaal ontwikkeld voor organisaties die nu, na de coronacrisis, hun bedrijfactiviteiten willen transformeren. Fujitsu uSCALE biedt een best-of-both-worlds model. Gebruikers krijgen toegang tot de nieuwste high-end infrastructuurtechnologie zonder hier op voorhand voor te betalen. Daarnaast biedt uSCALE ze de mogelijkheid om afhankelijk van de

Een op drie IT-verantwoordelijken: “Organisatie maakt ineffectief gebruik van cloudtechnologie”

Een op drie IT-verantwoordelijken: “Organisatie maakt ineffectief gebruik van cloudtechnologie”

Maar liefst 35 procent van de Nederlandse IT-verantwoordelijken zegt dat zijn organisatie op dit moment de mogelijkheden van cloudtechnologie niet optimaal inzet. Dit blijkt uit onderzoek van IT-dienstverlener Bauhaus onder 550 C-level IT-beslissers in de sectoren maakindustrie, dienstverlening en overheidsdiensten, uitgevoerd door PanelWizard. Als grootste uitdaging voor effectieve cloudadoptie binnen hun organisatie noemt 32 procent van de ondervraagden een

KDDI en Orange Business Services gaan een miljoen Europese voertuigen van IoT-diensten voorzien

KDDI en Orange Business Services gaan een miljoen Europese voertuigen van IoT-diensten voorzien

De Japanse telecommunicatiedienstverlener KDDI, heeft Orange Business Services geselecteerd om een op maat gemaakt IoT-platform te ontwikkelen voor de Japanse autofabrikanten Toyota en Mazda. Via dit platform worden een miljoen Mazda’s en Toyota’s voor de Europese markt van connected car-oplossingen voorzien. De oplossing van Orange zal er in eerste instantie voor zorgen dat de Japanse

Afstemming CIO met overige bestuursleden geheim zakelijk succes

Afstemming CIO met overige bestuursleden geheim zakelijk succes

Werknemers belemmeren digitale transformatie- ondanks de inspanningen die bedrijven doen om interne processen voor werknemers te verbeteren Tijdens de coronacrisis is het belangrijker dan ooit dat topbestuurders van bedrijven samenwerken om de crisis te overleven. Toch lijkt het erop dat de CIO’s (Chief Information Officers) niet op één lijn zitten met andere C-level bestuurders, wanneer

SHV Energy versterkt dienstverlening met smart apparatuur en IoT-connectiviteit van Orange Business Services

SHV Energy versterkt dienstverlening met smart apparatuur en IoT-connectiviteit van Orange Business Services

SHV Energy uit Hoofddorp heeft Orange Business Services gekozen voor de implementatie van slimme meters en smart telemetrie op al haar Europese en Amerikaanse gastanks. Niet alleen worden de wereldwijde gasleveringen hierdoor flink gestroomlijnd en betrouwbaarder, ook is het voor SHV Energy gemakkelijker om haar infrastructuur te beheren en draagt het bij aan de klanttevredenheid.

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken