Nieuwe innovatieve documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren

Introductie DocuFlow: Nederlandse cloudoplossing voor documentautomatisering

Documizers heeft onlangs haar nieuwe innovatieve dienst voor documentautomatisering DocuFlow geïntroduceerd. De meeste bestaande klanten zoals bijvoorbeeld de KNVB, FNV, Schipper accountants en Dille & Kamille zijn inmiddels naar tevredenheid over op deze betaalbare online documentoplossing van Nederlandse makelij. DocuFlow bespaart het gemiddelde bedrijf of organisatie niet alleen honderden uren aan werk en dus heel veel tijd en geld, maar voorkomt ook fouten en zorgt voor een professionele & uniforme werkwijze.

DocuFlow is een cloudoplossing voor alles wat met documenten en e-mails te maken heeft. Het pakket biedt een geavanceerde document- en e-mailgenerator, procesautomatisering en integratie van het ICT-landschap. De applicatie neemt documenthandelingen over zoals het opstellen en versturen van offertes. Hierdoor vinden de werkzaamheden – vaak honderden of duizenden e-mails en documenten per dag – voortaan geautomatiseerd plaats zonder tik-, click- en zoekwerk, zonder dat de klant er maar naar hoeft om te kijken.

Efficiency-boost

Het automatiseren van handmatig werk en administratieve processen vinden we inmiddels heel normaal. Organisaties steken veel energie in het digitaliseren en automatiseren van bijvoorbeeld HR-, logistieke en financiële processen. Toch worden document- en e-mailprocessen vaak vergeten bij automatiseren. Terwijl ook die processen bestaan uit een reeks repeterende administratieve handelingen. Denk aan het genereren, opslaan, versturen, (digitaal) ondertekenen en archiveren van documenten als offertes, contracten, rapporten of mailings. Het laten uitvoeren van deze processen door software in plaats van medewerkers zorgt voor een enorme efficiency-boost.

Kwaliteit

Via de besparingscalculator van Documizers kunnen geïnteresseerde bedrijven of organisaties zelf berekenen wat ze kunt besparen. Andere voordelen van het nieuwe DocuFlow zijn standaardisatie middels een uniforme werkwijze, professionaliteit, kwaliteit, het voorkomen van fouten, inzicht in documentstromen en het centrale beheer van sjablonen, processen & documenten.

Toegankelijk

Documizers uit Houten is een middelgrote, groeiende onderneming die al ruim 20 jaar ervaring heeft met documentautomatisering. Het bedrijf heeft klant- en teamtevredenheid hoog in het vaandel en is de enige Nederlandse documentautomatiseerder. Dat maakt Documizers makkelijk bereikbaar en toegankelijk; in eigen taal en cultuur en tijdens Nederlandse kantooruren. DocuFlow wordt overigens ook geleverd in andere talen dan het Nederlands.

Auteur |   ·   vrijdag 22 sep, 2023

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Nieuwe DSA-wetgeving uitdaging digitale marketeers

Nieuwe DSA-wetgeving uitdaging digitale marketeers

De nieuwe DSA-wetgeving (Digital Service Act van de EU) die sinds 1 januari ook geldt voor kleinere digitale ondernemers, vormt een flinke uitdaging voor digitale marketeers, aldus Nasser al Kamouchi, directeur van de Whello Group uit Amsterdam. Hij ziet nadelen als minder effectieve marketing, een lagere ROI en toenemende kosten (met alle risico’s, zie verderop),

Brink lanceert digitale bouwadministratietool DEDDO

Brink lanceert digitale bouwadministratietool DEDDO

Applicatie maakt administratie voor zzp’ers in de bouw makkelijker DEDDO, het digitale gereedschap waarmee zelfstandige ondernemers in de bouw hun bouwadministraties organiseren, is vandaag officieel gelanceerd door management-, advies- en softwarebedrijf Brink. DEDDO biedt zzp’ers een eenvoudige calculatie-, offerte- en facturatieoplossing aan, waardoor zij meer tijd overhouden voor hun passie: bouwen. Met meer dan vijftig

Baker McKenzie versterkt cloud strategie met uitrol van RelativityOne in wereldwijd netwerk

Baker McKenzie versterkt cloud strategie met uitrol van RelativityOne in wereldwijd netwerk

Advocatenkantoor Baker McKenzie heeft zijn eDiscovery-technologiediensten voor internationale kantoren uitgebreid met de implementatie van een nieuwe eDiscovery-oplossing: het cloud gebaseerde RelativityOne. Met dit SaaS-product kan Baker McKenzie beter enorme hoeveelheden gegevens verwerken en cliënten wereldwijd helpen met snelle reacties op complexe onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en nalevingskwesties. eDiscovery vergemakkelijkt het beheer van grote hoeveelheden gegevens en

Vier vragen om te bepalen of jouw salesteam klaar is voor social selling

Vier vragen om te bepalen of jouw salesteam klaar is voor social selling

Social selling is onmisbaar voor elk modern salesteam dat volop vooruit wil in het opbouwen en onderhouden van relaties. Want voor groei en succes moet elke fase van de salesfunnel kloppen. In deze ambitie is social media en vooral LinkedIn als marketing- en saleskanaal niet meer weg te denken. Geldt dit ook voor jouw salesteam?

Kwart Nederlanders vindt privacy belangrijker dan nationale veiligheid

Kwart Nederlanders vindt privacy belangrijker dan nationale veiligheid

62 procent vindt gegevensverzameling niet erg als dit bijdraagt aan landelijke veiligheid

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken