Baker McKenzie versterkt cloud strategie met uitrol van RelativityOne in wereldwijd netwerk

Advocatenkantoor Baker McKenzie heeft zijn eDiscovery-technologiediensten voor internationale kantoren uitgebreid met de implementatie van een nieuwe eDiscovery-oplossing: het cloud gebaseerde RelativityOne. Met dit SaaS-product kan Baker McKenzie beter enorme hoeveelheden gegevens verwerken en cliënten wereldwijd helpen met snelle reacties op complexe onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en nalevingskwesties.

eDiscovery vergemakkelijkt het beheer van grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel de belangrijkste kwesties tijdens geschillen en onderzoeken. Verder biedt het bescherming van de meest gevoelige gegevens en beperkt het inbreukrisico’s via proactieve preventie van bedreigingen, 24/7 monitoring, geautomatiseerde beveiligingsprocessen en gerenommeerde compliance-certificeringen.

Kritieke fase

Met eDiscovery slaat Baker McKenzie een volgende automatiseringsslag. ”eDiscovery is een kritieke fase van elk geschil of onderzoek”, aldus Bryant Isbell, managing director van de Global eDiscovery & Data Advisory praktijk. “Het stelt ons in staat cliënten te ondersteunen, of het nu gaat om één of meerdere jurisdicties. Dit doen we door de juiste mensen, processen en technologie samen te brengen. Door deze technologieën toe te passen in klantmandaten en gebruik te maken van analyses, kunnen we efficiëntie creëren en de kosten voor onze klanten verlagen terwijl we deze uitdagingen het hoofd bieden. Omdat de enorme hoeveelheid en complexiteit van data blijft groeien, is het van vitaal belang dat we streven naar de beveiliging van onze datamanagementstrategieën. Via RelativityOne kunnen we onze gegevens beter beschermen met behulp van automatisering en geïntegreerde kunstmatige intelligentie.”

Motor

Milton Cheng, Global Chair bij Baker McKenzie, spreekt van een naderende transformatie: “Technologie is een belangrijke motor van de juridische sector. We blijven best practice tools en benaderingen toepassen om de juridische functie te transformeren, terwijl we tegelijkertijd onze dienstverlening verbeteren. Hiermee richt Baker McKenzie zich op efficiëntie, kostenzekerheid en de kwaliteit van de juridisch adviseur. Ook Peter Kim, Chief Sales Officer bij Relativity, gelooft dat Baker McKenzies adoptie van de eDiscovery-technologie innovatie aanwakkert: “We zijn erg blij met het besluit van Baker McKenzie om over te stappen op RelativityOne om veilige, wereldwijde samenwerking op het gebied van eDiscovery mogelijk te maken. We kijken uit naar de manieren waarop Baker McKenzie innoveert voor hun klanten door gebruik te maken van de cloud.”

Auteur |   ·   woensdag 26 okt, 2022

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

Detacheringsbureau Linden-IT is de hoogste nieuwe binnenkomer in de sector ICT Detachering & Outsourcing van de vandaag bekendgemaakte MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. De Amsterdamse arbeidsbemiddelaar van IT-professionals is in hun categorie op de vierde plaats geëindigd. De MT1000 ranglijst is dit jaar

Vier vragen om te bepalen of jouw salesteam klaar is voor social selling

Vier vragen om te bepalen of jouw salesteam klaar is voor social selling

Social selling is onmisbaar voor elk modern salesteam dat volop vooruit wil in het opbouwen en onderhouden van relaties. Want voor groei en succes moet elke fase van de salesfunnel kloppen. In deze ambitie is social media en vooral LinkedIn als marketing- en saleskanaal niet meer weg te denken. Geldt dit ook voor jouw salesteam?

Kwart Nederlanders vindt privacy belangrijker dan nationale veiligheid

Kwart Nederlanders vindt privacy belangrijker dan nationale veiligheid

62 procent vindt gegevensverzameling niet erg als dit bijdraagt aan landelijke veiligheid

Iron Mountain Insight® SaaSplatform breidt mogelijkheden uit op AWS

Iron Mountain Insight® SaaSplatform breidt mogelijkheden uit op AWS

Iron Mountain (NYSE: IRM) – een wereldwijd toonaangevende aanbieder voor innovatieve diensten op het gebied van dataopslag, datacenter-infrastructuur, asset lifecycle management en informatiemanagement – kondigt aan dat haar content services platform, Iron Mountain InSight (InSight), nu beschikbaar is voor klanten als Software as a Service (SaaS)-dienst op Amazon Web Services (AWS). Met deze uitbreiding biedt

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Zeventien procent neemt daarentegen liever geen middelbaargeschoolden aan Maar liefst 51 procent van alle Nederlandse organisaties neemt op dit moment eerder middelbaargeschoolde kandidaten aan dan voorheen. Dit blijkt uit onderzoek van Linden-IT onder 1.021 Nederlandse HR-verantwoordelijken, uitgevoerd door Panelwizard. Ondanks de sterk toegenomen vraag naar talent probeert nog altijd een zesde van alle Nederlandse bedrijven

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken