Baker McKenzie versterkt cloud strategie met uitrol van RelativityOne in wereldwijd netwerk

Advocatenkantoor Baker McKenzie heeft zijn eDiscovery-technologiediensten voor internationale kantoren uitgebreid met de implementatie van een nieuwe eDiscovery-oplossing: het cloud gebaseerde RelativityOne. Met dit SaaS-product kan Baker McKenzie beter enorme hoeveelheden gegevens verwerken en cliënten wereldwijd helpen met snelle reacties op complexe onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en nalevingskwesties.

eDiscovery vergemakkelijkt het beheer van grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel de belangrijkste kwesties tijdens geschillen en onderzoeken. Verder biedt het bescherming van de meest gevoelige gegevens en beperkt het inbreukrisico’s via proactieve preventie van bedreigingen, 24/7 monitoring, geautomatiseerde beveiligingsprocessen en gerenommeerde compliance-certificeringen.

Kritieke fase

Met eDiscovery slaat Baker McKenzie een volgende automatiseringsslag. ”eDiscovery is een kritieke fase van elk geschil of onderzoek”, aldus Bryant Isbell, managing director van de Global eDiscovery & Data Advisory praktijk. “Het stelt ons in staat cliënten te ondersteunen, of het nu gaat om één of meerdere jurisdicties. Dit doen we door de juiste mensen, processen en technologie samen te brengen. Door deze technologieën toe te passen in klantmandaten en gebruik te maken van analyses, kunnen we efficiëntie creëren en de kosten voor onze klanten verlagen terwijl we deze uitdagingen het hoofd bieden. Omdat de enorme hoeveelheid en complexiteit van data blijft groeien, is het van vitaal belang dat we streven naar de beveiliging van onze datamanagementstrategieën. Via RelativityOne kunnen we onze gegevens beter beschermen met behulp van automatisering en geïntegreerde kunstmatige intelligentie.”

Motor

Milton Cheng, Global Chair bij Baker McKenzie, spreekt van een naderende transformatie: “Technologie is een belangrijke motor van de juridische sector. We blijven best practice tools en benaderingen toepassen om de juridische functie te transformeren, terwijl we tegelijkertijd onze dienstverlening verbeteren. Hiermee richt Baker McKenzie zich op efficiëntie, kostenzekerheid en de kwaliteit van de juridisch adviseur. Ook Peter Kim, Chief Sales Officer bij Relativity, gelooft dat Baker McKenzies adoptie van de eDiscovery-technologie innovatie aanwakkert: “We zijn erg blij met het besluit van Baker McKenzie om over te stappen op RelativityOne om veilige, wereldwijde samenwerking op het gebied van eDiscovery mogelijk te maken. We kijken uit naar de manieren waarop Baker McKenzie innoveert voor hun klanten door gebruik te maken van de cloud.”

Auteur |   ·   woensdag 26 okt, 2022

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Nieuwe DSA-wetgeving uitdaging digitale marketeers

Nieuwe DSA-wetgeving uitdaging digitale marketeers

De nieuwe DSA-wetgeving (Digital Service Act van de EU) die sinds 1 januari ook geldt voor kleinere digitale ondernemers, vormt een flinke uitdaging voor digitale marketeers, aldus Nasser al Kamouchi, directeur van de Whello Group uit Amsterdam. Hij ziet nadelen als minder effectieve marketing, een lagere ROI en toenemende kosten (met alle risico’s, zie verderop),

Nieuwe innovatieve documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren

Nieuwe innovatieve documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren

Documizers heeft onlangs haar nieuwe innovatieve dienst voor documentautomatisering DocuFlow geïntroduceerd. De meeste bestaande klanten zoals bijvoorbeeld de KNVB, FNV, Schipper accountants en Dille & Kamille zijn inmiddels naar tevredenheid over op deze betaalbare online documentoplossing van Nederlandse makelij. DocuFlow bespaart het gemiddelde bedrijf of organisatie niet alleen honderden uren aan werk en dus heel veel tijd en geld, maar voorkomt ook fouten en zorgt voor een professionele & uniforme werkwijze.

‘Ik wilde eigenlijk nooit werknemers aannemen’

‘Ik wilde eigenlijk nooit werknemers aannemen’

Jack Kuiper staat op zijn 62ste nog altijd aan het hoofd van Documizers Ontwikkelingen in technologie gaan zo snel, dat moet je aan jongere generaties overlaten, dacht Jack Kuijper altijd. Toch staat hij na twintig jaar, op zijn 62ste, nog altijd aan het hoofd van Documizers, leverancier van oplossingen voor documentprocessen, waarmee hij klanten zoals

Fujitsu en Deep Instinct werken samen tegen ransomware

Fujitsu en Deep Instinct werken samen tegen ransomware

Fujitsu kondigt vandaag een samenwerking aan met Deep Instinct, het allereerste bedrijf dat end-to-end deep learning gebruikt voor cybersecurity. Samen lanceren ze een unieke anti-ransomwaredienst, waarmee de meest geavanceerde bedreigingen – bekend en onbekend – in minder dan twintig miliseconden onschadelijk worden gemaakt. Fujitsu en Deep Instinct bieden hiermee de snelste en meest effectieve beveiligingsoplossing van

Fujitsu en Microsoft gaan samenwerken aan duurzaamheidstransformatie

Fujitsu en Microsoft gaan samenwerken aan duurzaamheidstransformatie

Fujitsu Limited en Microsoft Corporation kondigen een vijfjarig strategisch partnership aan en breiden daarmee hun bestaande samenwerking uit. Binnen het partnership investeren beide bedrijven in de ontwikkeling van innovatieve Fujitsu Uvance-oplossingen. Fujitsu en Microsoft gebruiken verschillende Microsoft Cloudplatforms en toonaangevende technologieën, waarmee ze digitaal transformeren hoe organisaties duurzamere oplossingen ontwikkelen die inspelen op maatschappelijke behoeften. 

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken