Amcor kiest voor Hybride Cloud-diensten van Orange Business Services

Internationale marktleider in verpakkingen Amcor maakt gebruik van hybride cloud-diensten van Orange Business Services om zijn wereldwijde infrastructuur te verbinden. Met deze pay-as-you-go oplossing, versimpelt het bedrijf zijn activiteiten.

 De hybride cloud-oplossing van Orange Business Services gaat de communicatie en samenwerking tussen medewerkers in veertig verschillende landen verspreid over vijf continenten, verbeteren. Amcor gebruikt hierbij de cloud voor het hosten van zakelijke applicaties en apparaten.
De hybride cloud-infrastructuur versterkt zowel Amcors’ private cloud managed infrastructuur als wereldwijde publieke cloud-diensten, een belangrijke eis vanwege de internationale scope van de bedrijfsactiviteiten. In de beide Amerika’s, Azië en Europa worden zowel publieke- als private clouds aangeboden, welke naadloos zijn verbonden dankzij een geïntegreerd en beveiligd virtual private network (VPN).
“Het is altijd een opgave om IT-oplossingen te vinden die voldoen aan de specifieke eisen van de organisatie”, zegt Joel Ranchin, vice president Group IT Amcor. “Dat we een partner hebben gevonden met een bewezen staat van dienst is een mooi moment voor Amcor.”
Voor de publieke cloud-diensten heeft Amcor gekozen voor de Flexibele Engine oplossing van Orange Business Services, gebaseerd op Openstack technologie. Daarnaast heeft Amcor zich geabonneerd op Flexible Engine diensten, waaronder het beheer van besturingssystemen en databases en het hosten van IT-infrastructuur applicaties voor gebruikers uit Europa, Zuidoost-Azië en de Verenigde Staten valt.
“Voor veel multinationals is het cruciaal om private en public cloud-oplossingen naadloos te integreren in hun gehele organisatie. Door alles in dezelfde infrastructuur te plaatsen, kunnen organisaties zoals Amcor hun systemen in alle regio’s veilig en efficiënt aan elkaar verbinden. Onze Flexible Engine is hierin de lijm die alles bij elkaar houdt”, zegt Fabrice de Windt, senior vice president Europa, Orange Business Services.
Als toevoeging op deze datacenter-oplossing biedt Orange Business Services, Amcor een breed scala aan managed services. Onderdeel hiervan zijn beveiliging, private WAN, internet- en telefoonverbinding, videoconferencing en mobiliteit op een wereldwijde schaal.
Auteur |   ·   woensdag 7 nov, 2018

Deel dit artikel

Lees meer ICT nieuwsnaar homepage »

Orange Business Services en Cisco initiëren volgende generatie SD-LAN door co-innovatie

Orange Business Services en Cisco initiëren volgende generatie SD-LAN door co-innovatie

Orange Business Services en Cisco co-innoveren om klanten te helpen met het transformeren van hun local area network (LAN) naar meer flexibele en krachtige software defined LANs (SD-LAN). Voortbouwend op hun bestaande relatie en SD-WAN-klantsuccessen, zullen Orange en Cisco samenwerken met klanten om SD-LAN-oplossingen te ontwikkelen in haar Open Labs-programma. Deze oplossingen zullen toegesneden zijn

Alleen de jobhoppende IT’er krijgt er flink wat bij; kennis en expertise betalen niet uit

Alleen de jobhoppende IT’er krijgt er flink wat bij; kennis en expertise betalen niet uit

Trouwe IT’ers die het afgelopen jaar in dienst bleven bij hun werkgever werden hier niet voor beloond. Hun salaris steeg slechts 2,3 procent. Dit blijkt uit salarisonderzoek dat Berenschot en AG Connect, in samenwerking met de KNVI, lieten uitvoeren onder 2.688 IT’ers. Een hoger salaris blijkt ook een belangrijke reden te zijn om een andere

Aurecon kiest voor Orange Business Services

Aurecon kiest voor Orange Business Services

Orange Business Services gaat de mondiale communicatie-infrastructuur van Aurecon beheren, inclusief SD-WAN en cybersecurity diensten. Deze vijf jaar durende deal, bedoeld om het netwerk te transformeren, bedraagt 28 miljoen euro. De toekomstbestendige Flexible SD-WAN-dienst van Orange is een end-to-end-oplossing die aanzienlijk kosten zal besparen. Ook zal de agile netwerkcapaciteit verviervoudigen. Deze verhoogde capaciteit is cruciaal voor

iPhone-abonnement maandelijks opzegbaar via Go Lemon

iPhone-abonnement maandelijks opzegbaar via Go Lemon

De Nederlandse startup Go Lemon, een van de drie genomineerden van de Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) later deze maand, biedt vanaf vandaag de kans om een iPhone-abonnement maandelijks op te zeggen. Go Lemon is de eerste partij die het mogelijk maakt om Apple devices volledig flexibel te gebruiken, zonder aanschaf of abonnement met looptijd.

Ruim helft Nederlandse executives kent belang directe data-uitwisseling tussen bedrijven niet

Ruim helft Nederlandse executives kent belang directe data-uitwisseling tussen bedrijven niet

Volgens 56 procent van de Nederlandse IT-professionals begrijpen Nederlandse executives het belang van directe data-uitwisseling tussen organisaties niet. De voordelen met betrekking tot de snelheid en veiligheid van de data-uitwisseling blijken bij hen onbekend. In andere Europese landen, het Midden-Oosten en Afrika geeft zelfs 71 procent van de IT-professionals aan dat het bestuur hier niet

In samenwerking met

banner

Dossiers

PartnerdossiersICTtrends.nl

ICTtrends.nl is het platform voor en over IT en IT-management. Behalve de belangrijkste trends en nieuwsfeiten in de IT-wereld biedt ICTtrends.nl ook achtergronden en praktische handvatten.

Contact

ICTtrends.nl
Telefoon: 020 – 760 2671 (werkdagen)
Mail: redactie@icttrends.nl

ICT rubrieken